De verzorging van de handen is een heel belangrijk onderdeel van de schoonheidsverzorging. Onze handen en nagels worden dagelijks op de proef gesteld door heel wat invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn uw handen ook uw visitekaartje naar uw omgeving toe en
verraden ze soms uw leeftijd. U heeft er dus alle baat bij om uw handen en nagels goed te verzorgen.

Preventieve hand- en nagelverzorging

Niet alleen uw nagels maar ook uw handen vragen om aandacht. Een manicure is meer dan alleen het in vorm brengen van de nagels en een nagellak aanbrengen. Voorkom het scheuren, breken, verkleuren en dof worden van uw nagels. Laat uw nagels daarom regelmatig verzorgen.
Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden is het aan te raden om wekelijks even de nagels bij te vijlen om een mooie vorm te behouden en dagelijks handcreme te smeren. Dit beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het houdt ze soepel en gehydrateerd.

Wij bieden de keuze tussen:

Standaard Manicure

Bij de manicure brengen we de nagels in de gewenste vorm. De nagelriemen worden verzorgd en achteruit geduwd, de nodige velletjes worden weggehaald. Tot slot wordt er nog nagelolie en handcrème aangebracht.
€ 23
Luxe Manicure (circa 45 min)

Deze behandeling is gelijk aan de standaard manicure maar wordt uitgebreid met een heerlijke peeling behandeling die de dode huidcellen en schilfertjes van handen verwijdert. Vervolgens een voedend nagelbadje met vitaminen en mineralen die de handen en nagelplaten voeden alsook een paraffinebad.

Een paraffinebad is een kalmerend bad van warme paraffine die als een warmtehoudende laag op de huid blijft liggen. De paraffinelaag houdt de warmte 10-15 minuten vast. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en gaan de poriën in de huid open zodat er een betere opname is van de voedende ingrediënten.

Zowel voor handen als voeten geeft een paraffinebad elke klant net even dat beetje extra verzorging. Aansluitend krijg je nog een aangename hand- en onderarmmassage!
€ 52
Gelish

Gelish breng je aan als een lak maar geeft het resultaat van een gel. Met de keuze uit enkele van de schitterende Gelish kleuren is er zeker voor ieder wat wils. Gelish geeft 3 weken lang een prachtig resultaat en dit zonder enige schade te veroorzaken aan de natuurlijke nagel
€ 40
Gelish French manicure€ 52
Soak-off (verwijderen van Gelish)

Bij het zetten van een nieuw setje slecht € 5
€ 23