De verzorging van onze voeten durven we af en toe wel eens te vergeten. Terwijl onze voeten dagelijks heel wat kilometers moeten afleggen en ons gewicht moeten dragen. U heeft er dus alle baat bij om uw voeten gezond te houden en te laten verzorgen …een pedicure is geen overbodige luxe, maar een noodzaak!

Wanneer u regelmatig langsgaat bij een pedicure dan kunt u verschillende voet problemen vermijden. Denken we bijvoorbeeld aan ingroeiende nagels, eksterogen, eelt, schimmels… Jong, oud, vrouw en man hebben er alle baad bij om hun voeten professioneel te laten verzorgen: voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Wij bieden de keuze tussen:

Standaard Pedicure (circa 30 min)

De prijs van een standaard pedicure is afhankelijk van de tijd die hieraan moet gespendeerd worden.
Een behandeling bestaat uit; nagels knippen, nagelriemen reinigen en korte voetmassage.

Dat is ruim voldoende voor mensen die regelmatig hun voeten laten behandelen. Kom je voor de eerste keer en zijn de klachten zodanig van aard, dan kan het voorkomen dat het niet binnen één behandeling haalbaar is. Een vervolgbehandeling zal dan nodig zijn.

Vanaf het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns,...kan de prijs variëren tussen € 20 à € 45
€ 30
Voetbad suplementair aan standaard pedicure€ 6
Luxe Pedicure

Deze behandeling bestaat uit een warm voetbad met essentiële olie van rozemarijn, bergden,lavendel, thijm en eucalyptus met een ontspannende en regulariserende werking.

Vervolgens het scrubben van voeten en onderbeen waarmee men de dode huidcellen ( droge en schilferige huid) verwijdert en de circulatie opwekt zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen. Hierna een voedend,verfrissend en/of reinigend voetmasker dat wordt afgesloten met een deugddoende massage van voet en onderbeen.

Indien eveneens eelt moet verwijderd worden zal er € 10 extra aangerekend worden.
€ 52
Gelish

Gelish breng je aan als een lak maar geeft het resultaat van een gel. Met de keuze uit enkele van de schitterende Gelish kleuren is er zeker voor ieder wat wils.

Gelish geeft 3 weken lang een prachtig resultaat en dit zonder enige schade te veroorzaken aan de natuurlijke nagel
€ 40
Gelish French Pedicure€ 52
Soak-off (verwijderen van Gelish)

Bij zetten van nieuw setje slechts € 5
€ 23